Hvor meget vand absorberer GelyGo egentligt?

Arbejder du på en byggeplads, så kender du også til at det danske vejr kan være meget regnfuld. Et klassisk eksempel på de våde udfordringer kunne være i forbindelse med udlægning af tagpap.
Har det regnet på dit tagpap, så kender du til problemet med at fjerne og suge vand væk efter regnvejr. En støvsuger skal tømmes for flere liter vand og en dykpumpe har svært ved at suge vandet væk.
Det er lettere for tagdækkeren at skovle sne væk fra taget. Men med GELYGO kan du forvandle regnvandet til en form for “sne”.
Posen på billedet indeholder 500 gram GelyGo og kan absobere 100 liter vand – på 5 minutter.
Det tal overrasker faktisk mange – og tallet bliver endda bedre over tid. Lader du GelyGo virke i 10 minutter kan det absorbere helt op til 50 ekstra liter.
Der er mange anvendelses- og distributionsmuligheder med GelyGo – og GelyGo hjælper dig gerne med at finde den bedste måde, hvorpå du kan løse dine unikke vandproblemer på byggepladsen.
Produktet indeholder ingen giftige stoffer, så det kan blot lægges et sted hen, hvor det ikke generer på byggepladsen. Efter en længere periode bliver det til vand igen, og tiden afhænger af vejret.