ÅREST HÅNDVÆRKER 2023

Bygge-Bloggen var den 20. april inviteret med til det årlige awardshow ÅRETS HÅNDVÆRKER. Det var endnu engang Cirkusbygningen der dannede rammerne for festlighederne, hvor de bedste håndværkere konkurrerer om de eftertragtede titler som Årets Håndværker i deres respektive fagkategorier.

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER.

Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier for at sikre mod snyd.

Vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER® i deres respektive kategorier, og fremvise den flotte bronze smiley statuette “Smiley Håndværk – Din Garanti” som følger med udover æren.

Bygge-Bloggens Toke Svensson var ekstremt imponeret over awardshowet. Til at begynde med kom de seje håndværkere kørende i limousiner, og var festklædt på til showet.

Under uddelingen af priserne vidste det sig MEGET tydeligt at dette awardshow er kommet for at blive. Håndværkerne fik endelig det tiltrængte skulderklap og ikke mindst anerkendelse. Vi skal huske på at disse mennesker er dem som bygger landets sygehuse, villaer, lejligheder mv.

I linket herunder kan du se interview med Bygge-Bloggens Toke:

https://fb.watch/k3Z-Singm6/