Næstveds nye vand- og svømmefaciliteter

Byggefirmaet Morten C. Henriksen A/S fra Holbæk er i fuld gang med at opføre nye svømme – og vandfaciliteter i Næstved.
 
Svømmehallen får et sportsbassin med otte baner på 50 meter, hvilket betyder, at den nye bygning kan lægge vand til elitestævner og store kulturelle events.
 
Derudover kommer der et motionsbassin, et varmtvandsbassin, et morskabsbassin, en vandrutsjebane, udspring, damp- og infrarødsauna og omklædningsfaciliteter med mulighed for at benytte aflukkede omklædningsrum til for eksempel familier med små børn eller mennesker med særlige behov.
 
Der er lagt stor vægt på, at de nye faciliteter står mål med fremtidens svømning. Der bygges et anlæg, der er brugbart for alle målgrupper i Næstved. Masser af leg til børn, varmt vand til de ældre med gode omklædningsforhold og selvfølgelig masser af svømning.
 
Det skriver Næstved Kommune i en pressemeddelelse.
 
Vi glæder os til at vise Jer ind bag byggehegnet snarest mulig 🎥👷🏻‍♂️👷🏻‍♂️